Az átmeneti kabát a legjobb kabát tavasszal és ősszel

Az átmeneti kabát a legjobb kabát tavasszal és ősszelA tavaszi és őszi hidegebb napokon szükség lesz megfelelő védelemre az időjárás ellen. Ilyenkor a nyáron megszokott pólóban mászkálás már nem megfelelő, hanem szükség van egy plusz réteg ruhára. Az egyik legjobb választás ilyenkor az átmeneti kabát.

Az átmeneti kabátok olyan kabátot jelentenek, melyek vékonyak és általában egyrétegűek. Téli kabátként nem állják meg a helyüket, mert a téli hidegeknek nem állnak ellen, de tavasszal és ősszel, akár egy pulóverrel kiegészülve remekül funkcionálnak. Sokan úgy gondolják, hogy nem éri meg az átmeneti kabátok ár, mert egy pulóver is ugyanolyan jól megállja a helyét tavasszal vagy ősszel, de ez több szempontból sem igaz. Az egyik, hogy a pulóver kevésbé elegáns, valamint átmeneti kabátot pulóverhez is viselhetünk, ha hidegebb az idő, de két pulóvert már nem olyan jó ötlet húzni. Se kényelmes nem lesz, se elegáns.

Az egyik legnépszerűbb átmeneti kabát típus a farmerkabát. A farmer jellegzetes anyag, általában a nadrágok anyaga, de kabátként is nagyon népszerű. Egyszerre ötvözi az időjárás elleni védelmet a kényelemmel és az eleganciával. Emiatt nagyon kedvelt átmeneti kabát.

A bőrkabát még eggyel magasabb szintre emeli az eleganciát, sokkal jobban illik elegáns öltözethez, és egy jól megválasztott bőrkabátot akár öltönyhöz is lehet viselni.